Винятковий на найкращий транспорт — велосипед!

Якщо ти студент або просто молодий душею і тілом ентузіаст, у якого фінанси співають романси, а серце хоче пригод, то велотуризм створений для тебе. Стати велосипедистом можна в будь-якому віці — від 5-ти і до 95-ти. Ти можеш не тільки весело провести час відпочинку, але і з користю для здоров’я, також це допоможе схудну.

Як що ж Вас більше всього торбує питання як схуднути швидко, то знайте, що будь-який спорт в парі з правильним харчуванням дає чудові результати, також не забудьте завести собі дієтолога.

Під час велоїзди на звичайному велосипеді в людини задіяні 206 кісток і близько 600 м’язів. У цьому «руховому ансамблі», як його образно назвав відомий російський фізіолог А.А. Ухтомський, удосконалюються різноманітні форми взаємовідносин між окремими частинами організму, зміцнюється весь руховий апарат людини. Їзда на велосипеді зміцнює суглоби, тримає м’язи в тонусі, запобігає варикозного розширення вен. Під час їзди на велосипеді зі швидкістю 30 км / год спалюється 15 ккал / км, або 450 ккал / год. Велосипед дозволить вам легко відволіктися від проблем і життєвих суєт.

Психіатри багатьох країн світу рекомендують пацієнтам з розхитаною психікою їзду саме на велосипеді мінімум по сорок хвилин в день.

Відомі світові зірки дуже люблять прогулянки на велосипеді. Наомі Уоттс пересувається по Нью-Йорку виключно на велосипеді. Також таким транспортом користується Пінк, Хайді Клум, Меган Фокс.