Як бути чарівною в одязі.

Отже, щоб завжди бути чарівною, необхідно підібрати комплекти для різних сезонів. Так, рекомендується підібрати 2-3 вироби яскравих і соковитих кольорів для весни та літа, і стільки ж для осені та зими. Для холодної пори року можна віддати перевагу пастельним тонам або з кумедним орнаментом. Важливо пам’ятати, що жіночий одяг не повинна бути надто широкоим. Він повиннен добре сидіти на фігурі.

Вироби з трикотажу — це якісні речі, які характеризуються певною часткою лаконічності, прикладом можуть послужити трикотажні жіночі джинси. Щоб урізноманітнити будь-яку модель, дизайнери доповнюють комплекти декоративними елементами: стрічки, гудзики, мережива. Безсумнівно, все це повинно бути в міру. Досить наявності 2-3 елементів. Не забувайте, що вибір домашнього одягу безпосередньо залежить від способу життя і загального стилю, якого жінка дотримується і в іншому одязі.

Ідеальним варіантом на кожен день можуть стати трикотажні домашні костюми для жінок, які відрізняються різноманітністю моделей і забарвлень. Вони сподобаються як дівчаткам-підліткам, так і молодим дівчатам. Всі моделі, що випускаються ретельно продумані в тому, що стосується колірного і композиційного рішення. Наприклад, в якості одягу для домашньої носки для підлітка підійде костюм домашній з бриджами, а для активного заняття спортом — борцовка і шорти. Колірна гамма нейтральна, що вигідно підкреслить достоїнства жінки.