LG Electronics виступила партнером III Київського міжнародного фестивалю короткометражок.

21 по 25 травня 2014р. На 5 днів місто Київ перетворилося на столицю короткометражного кіно, де були продемонстровані більше 200 фільмів із понад 50 країн світу. Фестиваль III Київськой міжнародный короткометражних фільмів відвідали понад 14 000 любителів кіно, в тому числі 50 зарубіжних гостей, які презентували свої фільми і країни, а також провели майстер-класи зі створення короткометражок. До програми Фестивалю увійшли показ фільмів з конкурсних категорій, позаконкурсні й спеціальні покази, знайомство з програмами фестивалів та кіношкіл-партнерів, майстер-класи та зустрічі з представниками європейських кіношкіл, національна панорама українських фільмів, а також ряд спеціальних подій. Міжнародне журі визначило найкращі фільми конкурсної програми, їх автори отримали нагороди.

«Кіномистецтво і сучасні технології розвиваються синхронно, адже вони тісно пов’язані одне з одним. Тому компанія LG Electronics традиційно підтримує сучасні кінопроекти, які стають джерелом натхнення для професіоналів, відкриття нових талантів і популяризації кіно», – говорить Йонг Па Джон, менеджер з маркетингу медіапродукції компанії LG Electronics.

«Ми раді, що наш фестиваль знаходить підтримку у провідних компаній. Співпраця з виробниками електроніки, такими як LG Electronics, показує, наскільки близько наші сфери взаємодіють одна з одною як у плані технологій, так і у використанні нестандартних рішень», – зазначив Кирило Марікуца, організатор III Київського міжнародного фестивалю короткометражних фільмів.

Відвідувачі Фестивалю особисто оцінили інноваційний підхід компанії LG Electronics. Завдяки мобільному фотопринтеру LG Pocket Photo 2.0 і смартфону LG G2 mini організатори Фестивалю змогли роздрукувати фотобейджі для всіх учасників заходу.

Компанія LG Electronics не перестає дивувати користувачів інноваційними технологічними новинками. Компактний фотопринтер Pocket Photo 2.0 LG і смартфон LG G2 mini – це можливість надовго зберегти яскраві враження від відвідування насиченого подіями кінофестивалю.