Нафта , газ і будівництво трубопроводів та Тimgroup.

Найчастіше , гази і рідини транспортуються через трубу , але розвиток трубопровідного транспорту неясний й існує невизначеність , коли перший нафтопровід був побудований , хоча наприкінці 1800 -х років , шість миль кованого заліза трубопроводу було побудовано з нафтового родовища до залізничної станції в Пенсільванії.

Трубопроводи можна знайти в основному в нафтових родовищах для зручного транспортування по трубопроводах серовини до місця переробки , обходячи в економічній ефективності залізничні та вантажоперевезення . Але для транспортування багажу звичайно краще використовувати автотранспорт, звичайно краще це робити з timgroup ось їх сторінка http://timgroup.kz/bagaznie_perevozki використовуючи подібного перевізника ви завжди будете впевненні в цілосності товару.

Трубопроводи є одним з найбільш економічних способів транспортування величезної кількості газу і нафтопродуктів по  всій землі. Природний газ метан , який змішується з іншими газами в природі і складається в основному з бутану та пропану, і  тому природні ж гази — вологі гази , такі як бутан і скраплений газ при невеликому тиску на них стають  рідинами. Пропан можна використовувати як паливо для обігріву різних об’єктів , які використовують опалювальне  обладнання і так само використовують як паливо для техніки.

Нафтові і газові компанії в будівництві трубопроводів використовують в основному сталеві, або пластикові труби , які  зазвичай поховані на глибині близько 1,8 метрів.

Різні захисні методи використовуються для того , щоб захистити ці труби від корозії , стирання і зовнішнього впливу.

Такі захисні заходи можуть включати в себе бетонне покриття , пісок , поліетилен високої щільності або інші.

Статистичні дані показали , що близько 60 % пропан -бутан виробляється з газових родовищ і 40 % виробляється на  нафтопереробних заводах , тут же барелі нафти переробляються на різні продукти.

Щоб уникнути затримок , багато великих виробників нафти в даний час працює тільки з трубопроводами , які  допомагають прискорити відстані від родовища газу або нафти як джерела до споживача .

Трубопроводи можуть бути побудовані під водою , цей процес технічно і економічно вимогливий , тому танкери в  більшості займаються перевезенням нафти. Будівництва трубопроводів може привести до зниження оптових цін на дизельне  паливо , паливо для реактивних двигунів , мазут і бензин , і зробити більш високий прибуток виробникам .