Міні АТС виявилися більш універсальні.

Хоча традиційні телефонні системи служили багатьом підприємствам усередині протягом багатьох років, вони мають свої недоліки. Вони були не тільки дорогі в установці і обслуговуванні, але вони були також схильні до технічних замін, що призвело до зниження ефективності роботи більшості підприємств. Всі ці завдання, мотивували приймати рішення провайдерами, щоб придумати кращу альтернативу.

У той час як традиційні телефонні системи є жорсткими, то міні АТС виявилися більш універсальними. Це означає, що бізнес може вносити зміни та особливості і доповнення всякий раз, коли вони хочуть зробити це. Крім того, вона також проста в установці та налаштування АТС також простіше, ніж традиційні. Таким чином, можна швидше закінчити операцію через швидку і гладку конфігурацію системи.

АТС також дозволяє знизити експлуатаційні витрати, тому що все знаходиться у веденні постачальника послуг для якої важлива правильна настройка атс. Більшу частину функціональності можна налаштувати віддалено з техніками, як тільки ви оберете потрібний пакет послуг. Таким чином, можна очікувати мінімального переривання послуг на ваші дзвінки і безвідмовної роботи цілодобово. Крім того, функціональні можливості АТС існують широкі можливості налаштування і це підвищує ефективність роботи бізнесу. Деякі з чудових функції включають в себе віртуальні офіси, Автосекретарі, роумінг користувачів, веб-доступ до електронної пошти і персоналізовані ACD черги серед інших.

Краса всього цього є те, що ви можете вибрати функції, які ви хочете і залишити в стороні ті, які ви не хочете. А так як у вас є свобода, щоб вибрати послугу, ви можете бути впевнені, що ви отримаєте гарне співвідношення ціни і якості. Очевидно, що міні-АТС має безліч переваг для сучасного бізнесу. Ця система забезпечує в значній мірі перевагою для початківців в бізнесі. Вона знижує експлуатаційні витрати при згладжуванні ефективності Вашого бізнесу.