Новий BMW Concept 4 Series Coupe — вражає.

Німецький концерн BMW показав на фото нового концепту 4 Series Coupe і виклав цілий пакет інформації зним і наш сайт WEBBOOT.NET не міг обійти це без уваги.

BMW анонсує четверте походження спортивного середньорозмірного купе. Конкретно 4 серія замінить на базарі купе і кабріолет BMW 3 серії. У фірмі вирішили відзначити цей клас в окрему спрямованість, подібно як 5 і 6 серії. Цікаво побачити, що конкретно згідно такому шляху спочатку відправлялися в Audi і Mercedes.

«Цифра» 4 означає правило новітньої серії, вона уособлює зеніт витка розвитку. BMW дає нові моделі особистий нрав і унікальний дизайн. Новітній додаток у номенклатурі BMW продовжує традиції найбільш великих 6 серії і так само 8 серії, однак з великим спортивним елементом, більшою ексклюзивністю і ще найбільш найглибшою диференціацією від моделей 3 серії, — повідомляє BMW в прес-релізі фірми.

Колісна основа новинки на 50 мм довше подібного параметра як в 3 серії (2810 мм). 45 мм були додані до ширини BMW Concept 4 Series Coupe передньої колії і 80 мм ззаду. В цілому BMW Concept 4 Series Coupe на 44 мм просторіше. Однак у той же час BMW Concept 4 Series Coupe на 16 мм нижче попередника (1362 мм). Довжина машинки незначно зросла і складає 4641 мм.

Дизайн BMW Concept 4 Series Coupe вийшло виготовити ще найбільш брутальним. Однією з найпомітніших подробиць на «обличчі» є великі повітроводи в передньому бампері. Незважаючи на статус концепту, цей BMW Concept 4 Series Coupe вивірений до дрібних подробиць, а зовнішність машинки формувалася не лише виходячи з естетичних суджень, однак ще з урахуванням аеродинамічних характеристик.

Інтер’єр BMW 4 Series формувався згідно традиційному рецепту баварців, у якому змішуються дух спорту, винятковість і ергономічність. Всі органи управління націлені на зручність водія. Більш принципові складові комфортно згруповані, щоб шофер міг скоро дістатися по підходящої функції не відволікаючись від дороги.

Більш за все великою частиною мехнічні нутрощі перейдуть від BMW 3, як турбінні 4 — і 6-циліндрові бензинові мотори і так само 4-циліндрові дизельні, яких буде продажа кпп автомат поєднуватися з 6 — і 8-ступінчастими трансмісіями.

Незважаючи на те, що 4 серія представлена як концепт, виглядає вона як оброблений до серійного виробництва кар. Офіційна презентація все ж має відбутися BMW Concept 4 Series Coupe на автомобільному салоні в Детройті.