Історія Apple та її продуктів.

Apple Inc, раніше відома як Apple Computer Inc, це американська транснаціональна корпорація зі штаб-квартирою в Каліфорнії США, яка проектує, розробляє комп’ютерні програми і продає унікальну побутову електроніку і персональні комп’ютери. Компанія була заснована 1 квітня 1976 року і запрацювала 3 січня 1977 року. Слово «комп’ютер» було відсторонено від своєї основної уваги 9 січня 2007, основне виробництво перемкнулося на побутову електроніку після введення iPhone. Її найбільш відомі продукти Mac комп’ютер, iPhone, IPod і IPad. Її програмне забезпечення включає в себе OSX і операційну систему IOS, браузер Itunes, браузер Safari і веб ILife і IWORK творчість.

Компанія Apple, представила безліч моделей різних електронних гаджетів і продуктів, від тих пір як вона з’явилася лідером на ринку. Щороку Apple Inc впроваджує нові моделі і нові моделі йдуть упаковані з кращими функціями та гаджетами. Таким чином, кожен рік компанія представляє продукти Apple, які краще, ніж попередній. Ці продукти мають кращу якість і найкращі зручності використання.

Що характерно для Apple, продукти її дуже надійні в юзабіліті, і прийняті за еталон високої якості. Є безліч брендів, які наводнили ринок в ці дні. Кожен бренд має свій власний набір унікальних особливостей і можливостей. Apple, є одним з таких імен, які завоювали довіру мільйонів людей по всьому світу. Цей бренд стає все більш і більш витонченим. Є багато варіантів, коли ви хочете купити яблучні речі, щоб показати свій престиж.

Надкушене яблуко логотип Apple Inc і є основним брендом у світі електроніки.