Android телефони — мрія чи особливість.

Покоління Андроїд. Android розроблений Google Inc. Операційна Система Android революційна тим, що вона з відкритим вихідним кодом і дозволяє вільну розробку ПЗ. Раніше мобільні телефони були дуже негнучкими в процесі розвитку, але в даний час телефони побудовані на операційні системі Android настільки гнучкі, що дозволяють будь-якому користувачеві створювати додатки. Такі програми доступні в Android Market і можуть бути легко завантажені і безпосередньо з мобільного телефону. Більшість з цих додатків доступні безкоштовно або за дуже низькою ціною.

Перший телефон Android був HTC G1, який був випущений виключно на T-Mobile в мережі Великобританії. T-Mobile G1, показав не лише повноцінну клавіатуру, але і сенсорний екран. Android телефони стали популярні, тому, що вони легкі у використанні навіть для тих, споживачів які не є технічно сильними. Телефони з більш старими версіями Android можуть бути оновлені швидко через Інтернет.

Уже багато провідних виробників випустили на Android свої телефони, а це HTC який був першим, Nexus, Motorola, Samsung та багато інших, що підтверджує їх величезну популярність.

Система Android + телефон, є потужними інструментами, які дозволяють користувачам практично необмежені можливості.