LG виконує бажання.

У Facebook стартував новий конкурс на підтримку смартфонів Optimus L

Сеул, 3 квітня 2012 р. – Компанія LG Electronics (LG) оголосила про початок конкурсу на підтримку смартфонів LG Optimus L, який буде проводитися на офіційній міжнародній сторінці LG mobile в Facebook (www.facebook.com/lgmobile). Учасники конкурсу поділяться своїми мріями і будуть боротися за їхню реалізацію. Метою конкурсу є просування лінійки Optimus L, яка була представлена ​​на міжнародній виставці Mobile World Congress 2012 (MWC) і втілює філософію позачасовості, безцінності й нескінченності моменту.

З 2 квітня до 20 травня компанія LG Electronics буде втілювати в життя мрії своїх клієнтів. Поділитися з компанією своєю мрією і отримати шанс на її здійснення зможуть учасники конкурсу «Момент за межами часу», розміщеного на офіційній міжнародній сторінці LG mobile у Facebook (www.facebook.com/lgmobile). Для участі в конкурсі потрібно відповісти на просте запитання: який безцінний момент ви бажаєте пережити? Учасники, які опублікують свої історії до 11 квітня, зможуть потрапити в п’ятірку переможців. Кращі п’ять історій визначить відкрите голосування на сторінці Facebook.

LG здійснить мрії п’яти переможців. Відеоролики зі здійсненими бажаннями всіх п’яти переможців будуть змонтовані в кліп, який буде розміщений на Facebook.

«Цим конкурсом ми хочемо навчити наших користувачів цінувати кожен момент свого життя і подаруємо нашим клієнтам «Моменти за межами часу», – сказав Брайан На (Brian Na), виконавчий віце-президент і глава відділу глобальних продажів і маркетингу. – Ідея конкурсу народилася з філософії L-Style, яка втілює позачасовість, безцінність і нескінченність моменту. Цю філософію ми хочемо донести до наших клієнтів. Ми віримо, що наші клієнти насолоджуються життям і цінують його, і сподіваємося, що наші телефони також є частиною цього життя».

Натхненником конкурсу є серія Optimus L з лінійки L-Style. Повна лінійка включає моделі Optimus L7, L5 і L3. Першим на європейський ринок вийде Optimus L3, за ним користувачам будуть доступні Optimus L7 і L5.