IOS від Apple і створення додатків для iOS .

IOS 6,1 зустріли з дуже позитивною відповіддю . Але тільки він був запущений і тут мільйони користувачів почали встановлювати його . Компанія Onswipe виявила , що через 36 годин після виходу IOS 6.1 , 13000000 IOS користувачів вже встановили його на своїх відповідних пристроях. У процентному відношенні, останні оновлення IOS від Apple , було завантажено приблизно на 22% від існуючих користувачів IOS. Серед тих опитаних Onswipe , 24 відсотків використовували IPhones , а 21 відсотків були Ipad власниками.

Протягом перших 24 годин з моменту його випуску , 11,3 % користувачів Apple перевели свою мобільну операційну систему до IOS 6.1 . Ця статистика від Onswipe припускає , що остання версія IOS встановила рекорд з найшвидшою швидкості прийняття оновлень, у зв’язку з цим затребуваність створення додатків для iOS набирає все більше популярності , багато компаній бажають створити програми для цієї операційної системи.

Орієнтовний результат дослідження .

Хоча може здатися , це величезними , вищезазначеними даними , не включають в себе всіх IOS користувачів , тут просто представлені висновки Onswipe , нью — йоркською компанією , яка виробляє на замовлення мобільні сайти для веб — видавців. Однак , це досить добре , щоб оцінити , як IOS 6.1 затребувана в своєї цільової аудиторії. Той час як на відкритті IOS 6.1 , Філіп Шиллер , віце — президент Apple з маркетингу заявив , що кількість користувачі IOS 6 включаючи користувачів iPhone , IPad і IPod Touch перетнули 300 000 000 всього за 5 місяців.