Так, що ж таке онлайн ігри?

Ігри сьогодні мають першокласну графіку і геймплей опції, які дозволяють гравцеві вільно пересуватися по всьому навколишньому середовищу гры і вибирати хід гри, як сюжетна лінія буде розвиватися. Ігри на консолі тепер можна «бачити» майже у різних місцях. Хоча багато нових ігри ыснують з використанням нових технологій, таких як захоплення руху і сенсорними екранами, один із самих останніх нововведень на арені відеоігор «Хмарні ігри».

Велика індустрії високих технологій почала вже як, це модно стало переміщатися в «хмару» для різних цілей, таких як хостинг, зберігання або обчислення — це досить дивно, що ігрова індустрія також зробила рух у бік «хмар» і онлайн сервісів, які надають безкоштовні ігри і не тільки.

Так, що ж таке онлайн ігри?

У дуже простих термінах, це форма онлайн-ігри, яка використовує інтернет і віддалений сервер «хмара». Є вже різні варіанти онлайн ігрові наявності — такі як Xbox Live і PlayStation Network, наприклад, — хмара ігрова відрізняється від цих варіантів в дуже специфічному способі, яка надає грати безкоштовно онлайн ігри не тільки поодинці але і в команді.

Хмарні ігри мають ряд переваг в порівнянні з традиційними відео іграми. Одна з найбільших переваг хмарних ігор це їх швидкість, тут ви не повинні йти в магазин, щоб купити фізичну копію, чекати завантаження. У грі є все потрібне і готова вже до відтворення через підключення до Інтернету, як тільки ви хочете грати в неї. Вам потрібно тільки комп’ютер, який має підключення до інтернету і доступ в ігровий сервіс де можна безкоштовно грати в себе вдома.

Ігра буде працювати в «хмарі» набагато швидше, всі обробки та надання доступних швидкостей на хмарному сервері передаються на пристрій. Хмара ігор є логічним кроком вперед у порівнянні з популярними відео-на-замовлення послуг, таких як BBC Iplayer або 4oD. По-друге, хмарні онлайн ігри знижують необхідність мати комп’ютер або консоль з потужним графічним процесором для обробки відео даних. Гра фактично працює на сервері який має набагато більше влади і можливостей, ніж домашні пристрої, так що вам не потрібно мати нові і кращі консолі для запуску новітніх ігор.

По-третє, можливо, набагато більш економічний варіант. Як згадувалося раніше, цей варіант для ігор має менше вимог, щоб купувати дорогі високопродуктивні пристрої. Нарешті, ігровий сервер може прокласти шлях незалежністі від платформи. Гра запускається в хмарі і не має значення яка операційна система консолі комп’ютера або планшета.