Світовий дебют LG Optimus L3II.

БАРСЕЛОНА, 01 березня 2013 р. – Слідом за випуском LG Optimus L7II на російському та українському ринках компанія LG Electronics (LG) представляє ще одну модель з нової лінійки LG Optimus L-Style II, але вже в Бразилії. Далі LG Optimus L3II та LG Optimus L3II Dual з’являться й на інших ринках світу.

LG Optimus L3II виглядає ще більш вишукано й витончено, ніж його попередник. Продовжуючи традиції дизайну попередньої серії, новий пристрій другого покоління лінійки L-Style доповнено чотирма унікальними елементами, які роблять смартфон ще привабливішим і зручнішим у використанні: Seamless Layout, Laser Cut Contour, Radiant Rear Design і «розумна» LED-підсвітка клавіші «Додому».

Елегантний смартфону LG Optimus L3II обладнано вдосконаленими функціями інтерфейсу користувача. Завдяки посиленій батареї в цьому телефоні вдалося представити функцію QuickMemo з режимом Overlay, раніше доступним тільки в смартфонах преміум-класу. Із нею користувач може робити замітки на прозорому «шарі» й одночасно бачити фоновий додаток. Це усуває необхідність розділяти дисплей на частини і дозволяє як функції QuickMemo, так і іншому додатку бути одночасно видимими в повно екранному режимі. Також за допомогою такого смартфона можна дивитися відео з http://oll.tv в гарні якості.

«LG Optimus L3II – це універсальний смартфону, орієнтований на стильних і просунутих людей, – сказав д-р Чен-Сок Парк (Jong-seok Park), президент і СЕО компанії LG Electronics Mobile Communications. – Удосконалений інтерфейс користувача робить цей пристрій привабливим для тих, хто хоче поєднати стильний дизайн із прекрасною функціональністю».

Смартфон LG Optimus L3II буде представлено в чотирьох кольорах, кожен із яких підкреслює індивідуальний стиль користувачів: чорний індиго, білий, рожевий і титановий. Вартість і строки поставок пристрою в Україну буде оголошено додатково.