Обзор Diablo 3 — для тих хто ще не грав.

Шанувальники в захваті від Diablo 3 яке вже багато часу. Хочеться тут сказати що в 1-ий же день побила гра рекорд продаж, за перші 24 години продано найбільш 3500000 копій. Diablo 3 практично заграла новенькими фарбами, однак це сподобалося далеко не всім. Правда і з технічного боку картину навряд чи дозволено іменувати проривом — моделі персонажів залишилися Diablo 3 кутасті, а текстури гри оточення виглядають змазаними. Але незважаючи на все вищесказане виникла фізика, руки-ноги чудовиськ здорово розлітаються в усі сторони, різні деревні конструкції піддаються руйнуванню, гравцеві навіть дозволяють застосовувати для вбивства предмети оточення — обрушити на ворога ділянку стінки або звалити на масу потвор гігантську люстру зробилося реальним.

Незважаючи на те, що база геймплея залишилася колишньою — заклинати орави чудовиськ по посиніння, конфігурації помітні практично у всьому. Комп’ютерна забава пішла очевидно по шляху спрощення. При цьому дивитися за балансом особливо немає необхідності — визначаєтеся з основним параметром вашого класу і збирайте предмети які дають прибавку до сили.

Самопочуття зараз доповнюється не тільки пляшками, система застосування яких також була перероблена, однак і що випадають із супротивників сферами. Спочатку такий крок викликав сумнів, однак на найбільш великих рівнях труднощі ви усвідомлюєте для чого, це було придумано — слідом за тим імовірність одномоментно видужати абсолютно не зайво. А от самі поєдинки стали ще динамічніше, так як енергія цілком відновлюється за лічені секунди.

Особливої згадки заслуговують поєдинки з босамі — напевно, в перший раз в серії тут виникла хоч якась стратегія і впоратися одним тільки заклинанням вийде далеко не постійно. Нерідко зграйку супротивників, очолюваних елітним бісом знищити важче, ніж дрібного шефа в акті.

Як не дивно, на цей раз творці фактично не вживали власний найулюбленіший прийом — нафарбувати модельку ворога в 5 різних кольорів і роздобути в результаті 5 різних чудовиськ. Це неприховано веселить. Виродки, до речі, всі як на відбір знайомі згідно попереднім частинам гри, за якимись винятками, природно ж. Правда і вообщем почуття дежавю не залишає ні на хвилинку під час забави. Так і хочеться diablo 3 голд купити, щоб швидше пройти гру.

Розчаровує в грі її зміст. Нехай він і раніше не особливо кидався в очі, однак все-таки він був не самим негарним. А в даний момент перший та другий рівень дають гравцям якось зовсім прісно і неприкрито нуднувату тягомотіну. Ну, а далі, це на щастя кінчається.

Гратися на найбільш вишіх рівнях ще цікавіше. Тут вже брати супротивників нахрапом не виходить, і доводиться уважніше обирати навички.

Ще одне нове в Diablo 3 — торги, на яких ви зможете торгувати непотрібністю лут за віртуальні кошти тут. Насправді рекомендую приходити на нього частіше, не дивлячись на те, що виготовлений він з біса незручно. Але незважаючи на все вищесказане на аукціоні дозволено за розумні кошти купити собі обладунки з найбільш важких рівнів, що істотно прискорить у вивченні Diablo 3 і прокачування персонажа.