Компанія LG Electronics та її Smart-технології удостоєні 10 нагород CES 2013 Innovations.

2012 р. – Компанія LG Electronics, визнаний лідер у сфері виробництва інноваційних продуктів зі стильним дизайном, була удостоєна 10 престижних нагород International CES ® Innovations 2013. Новий 84-дюймовий телевізор LG з ультрависокою роздільною здатністю екрана відзначений найвищою нагородою «Best of Innovations» у категорії «Відеодисплеї». Його роздільна здатність в 4 рази перевищує роздільну здатність екранів сучасних LED HD телевізорів.

Аудіо-відеотехніка, мобільні телефони та побутові електроприлади від LG Electronics були відзначені нагородами в шести висококонкурентних категоріях: «Відеодисплеї», «Портативні медіаплеєри та аксесуари», «Інтегровані системи для дому та мультикімнатні аудіо/відеосистеми», «Домашні кінотеатри», «Побутова техніка» і «Бездротові пристрої».

«Ми пишаємося тим, що асоціація CEA вже п’ятий рік поспіль присуджує нагороду «Best of Innovations» нашим продуктам, – сказав містер Сунг Су Кім, президент LG Electronics Україна. – Ми представляємо на ринку широкий ряд продуктів – від енергоефективних побутових електроприладів до чотирьохядерних смартфонів і стильної Smart-електроніки, які покликані зробити життя споживача кращим».

Нагорода за кращу в галузі якість відео присуджена 84-дюймовому LED-телевізору LG з ультрависокою роздільною здатністю екрана 3840х2160, яка доповнює враження від цього вражаючого пристрою. Роздільна здатність у 8 млн пікселів підвищує рівень деталізації Full HD 1080p відео на екрані LG CINEMA 3D Ultra HD Smart TV в чотири рази. Навіть якщо контент не доступний, глядач може скористатися спеціальним інструментом – фірмовою технологією LG Resolution Upscaler Plus, яка обеспечивает более высокую детализацию HD и SD видео с внешних источников.

У категорії бездротових пристроїв нагороди був удостоєний тонкий і стильний смартфон LG Optimus G, який багато хто називає Superphone за найвищу швидкість обробки даних і приголомшливу якість зображення на True HD IPS Plus дисплеї. Смартфон оснащений новітніми технологіями та функціями, в тому числі потужним чотирьохядерним процесором Qualcomm Snapdragon ™ S4 Pro, 4G LTE і новітньою функцією LG QSlide для комфортної роботи в багатозадачному режимі. За допомогою прозорих шарів QSlide користувач зможе одночасно бачити на екрані LG Optimus G дві різні функції, що дозволяє подвоїти продуктивність (або задоволення від використання смартфона). Всі ці можливості роблять LG Optimus G високоякісним багатозадачним пристроєм, який ідеально підходить для відтворення графічних ігор і перегляду HD-фільмів.

Окрім провідних моделей мобільних пристроїв і споживчої електроніки, нагородою CES Innovation була відзначена й побутова техніка компанії LG Electronics, оснащена фірмовою технологією LG Smart ThinQ™. Використовуючи Інтернет-підключення, ця технологія забезпечує високу ефективність побутової техніки LG і допомагає споживачам заощадити час і гроші.

Нагороди CES Innovations обираються щорічно групою відомих промислових дизайнерів, інженерів і журналістів, які оцінюють продукти на основі ряду критеріїв, включаючи зручність у використанні, естетичне оформлення, інноваційний дизайн, якість готового продукту і його роль у підвищенні якості життя споживачів. Премія CES Innovations Awards відбувається за підтримки Consumer Electronics Association і покликана відзначати найбільш важливі досягнення в галузі промислових технологій і дизайну.

Починаючи з 2004 року, компанія LG Electronics отримала вже понад 130 нагород CES Innovations.