Мобільні технології та інтернет в Китаї.

Китай робиться все більш розвиненою країною. Статистичні дані показали, що на кінець третього кварталу 2011 року, загальна кількість Китайських користувачів мобільних телефонів досягла 1.24 млрд., квартал за кварталом, зростання на 2,5%. У країні мережа 3G охоплює усі міста з більш ніж 100 млн. користувачів, у тому числі понад 40 млн. TD-SCDMA користувачів.

Кількість інтернет-користувачів широкосмугового доступу досяг 150 млн. доларів сша, збільшення на 7,1% порівняно з попереднім кварталом. Між тим, загальнонаціональної телекомунікаційна мережа Інтернету працює з неймовірно високою швидкістю доступу більше 97%. Сбільшуеться кількість користувачів інтернет ресурсів, збільшуеться кількість сайтів.

У третьому кварталі 2011 року, Китай відкрив послуги телефонного зв’язку в 5,121 додатково в селах і почав надавати послуги широкосмугового доступу в 7,299 адміністративних округах. З цими рухами, частка сіл з телефонними послугами в Китаї досяг 94,4 відсотки, а кількість адміністративних сіл з широкосмуговим доступом до інтернету досяг 81.3%.

В той же час, розвиток нових підприємств і популяризація нових мобільних додатків триває. Розробляються нові моделі електроніки.