Як зробити ефективний сайт.

Неважливо, наскільки привабливий ваш сайт, якщо він не зручний для користувачів то ви можете втратити їх. Зробити сайт зручний і відвідувачі будуть повертатися на ваш сайт знову і знову. Ви можете спробувати наступні творчі поради для дизайну, що підвищить зручність використання веб-сайту.

Інтернет відвідувач завжди поспішає. Він не схильний витрачати свій час на сайт, який займає надто багато часу для завантаження. Зведення до мінімуму використання мультимедії і графіки можуть сприяти більш швидкому завантаженню веб сторінок.

Ніщо не може відштовхувати так відвідувачів, як бідна навігація по сайту. Кожна сторінка повинна мати посилання, що дозволить користувачам переміщатися по сайту. Багато веб-дизайнерів рекомендують використовувати опис, відповідний текст для кожного гіперпосилання, щоб відвідувач точно знав, куди він потрапить.

Краще включити функцію пошуку на вашому сайті. Це допоможе користувачу легко знайти інформацію, яка йому потрібна.

Використання ефективних елементів дизайну стануть в нагоді створення чіткого і точного сайту. Це також робить сайт більш привабливим і по ньому легко йти.

Коли справа доходить до макета та візуальних елементів, послідовності повинні бути дотримані. Рекомендується використовувати однорідні кольори, шрифти і схожий дизайн на всіх сторінках вашого сайту. У спробі зробити сайт привабливий, багато веб-дизайнери роблять помилку, використовуючи темні кольори на задньому плані. Це зменшує видимість сайту, так як багатьом відвідувачам важко читати вміст, розміщений на сайті. Після того як сайт буде повністю готовий розкрутка сайту буде саме те, що просуне ваш ресурс в топ пошукових систем.

Сайт бажано регулярно оновлювати, не знаеш як читай тут.  Це не тільки допомагає підтримувати постійний потік відвідувачів, але і дозволяє пошуковим системам думати, що це не мертві «душі».

Шрифт повинен бути таким, щоб він був чітким і не дрібним, легко читався. Створюйте сайт зручним і тоді відвідувачі точно будуть повертатися до вас назад і приводити нових.