Книга Стів Джобс як ікона сучасності.

Це у вашій можливості купити біографію Стіва Джобса, яка поки є кращою за темою. В принципі, кращою вона і залишається.

Скандальна книга, вона розкуповувалася швидше, ніж її друкували. Зараз, після довгої відсутності, вона в невеликій кількості з’явилася на наших полицях. Мабуть, краще за всіх розповідає про енергію Стіва Джобса.

Якщо її у вас ще немає, то купіть зараз — поставки iКони непередбачувані.

Від виробника!

Ця книга про саму вражаючу людину в сучасній історії бізнесу — Стіва Джобса — великого підприємця епохи високих технологій, відомому своїм індивідуалізмом, інакомисленням і бунтарським характером. Автори докладно описали запаморочливий зліт парубка, дуже рано домігся успіху, і слідом за цим стрімке падіння, під час якого Стів був вигнаний не тільки з Apple, але й з комп’ютерної індустрії взагалі.
Ця книга придбала скандальну популярність ще на етапі її підготовки до друку. Отримавши екземпляр рукопису для ознайомлення, компанія заборонила продавати у всіх магазинах Apple книги видавництва Wiley & Son. Така реакція не вплинула на бажання видавництва опублікувати цей твір.

Книга буде цікава тим, хто хоче дізнатися, як відбувалося формування, становлення і розвиток сучасної ери цифрових технологій під впливом самої значимої фігури сучасності — людини, яка кардинально змінила три галузі — індустрію кіно, музики і комп’ютерів, — Стівена Джобса.

Можу сказати від себе: До прочитання цієї книги я і не здогадувався про те, наскільки великий внесок зробив Стів Джобс у становлення і вибір основних концепцій і напрямів не тільки в комп’ютерному світі, а й у світі електроніки. Як виявляється, саме Стів Джобс тоді робив ставки на ті зручності й технології, які, як йому здавалося, матимуть визначальне значення в образі сучасної електроніки в цілому. Рекомендую цю книгу до прочитання не тільки фанатам Apple та Стіва Джобса, зокрема, але і всім людям, які хочуть знати, як відбувалося зародження комп’ютерної ери, а також просто прочитати про одну з найзначніших персон в сучасному комп’ютерному та навколокомп’ютерному бізнесі.

Її варто купити книгу iCon Steve Jobs: The Greatest Second Act in the History of Business на українські.